Produkter


Her i salonen sælger jeg kun de bedste hår produkter af høj kvalitet  -Jeg fører kun milijøvenlige og genbrugelige produkter-

Derfor har jeg fundet det perfekte match med Davines hårprodukter.   Davines er en serie af hårprodukter i høj kvalitet, som er kendt for deres æstetik og design.


Davines er et miljøvenligt produkt fra Parma i Italien. Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Bollati- familien. Davines er et produkt, der har respekt for miljøet, idet de bruger naturlige ingredienser af høj kvalitet. Desuden er produkterne baseret på en videnskablig kompromisløshed, der garantere kundens sikkerhed.


Davines bruger kun genanvendelige energiressourcer og er ISO 9001 certificeret.


Her i salonen bruger jeg OPALEX et molekyle som forandre alt

Opalex er en revolutionerende nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salon kurbehandling eller andre hårkure på markedet.Du kan gå til frisøren med dit skadede hår og få en  genopbyggende behandling.Opalex genskaber nemlig hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage.

Opalex er fri for silikoner,sulfater,Phtalater, DEA, Aldehydes og er ikke testet på dyr.

Opalaex binder brudte svolv bindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger.

Man opnår et langt bedre resultat ved at bruge Opalex ved feks en hårfarvning. Dit hår bliver stærkere og sundere, og farven fremstår flottere og holder længere.


Hos Frisør Anita Nørager kan du få en Opalex behandling i forbindelse med en klipning, refleksbehandling, farvning, afblegning, eller som " solo behandling".


En " Stand Alone" behandling i salonen varer en time og koster 525,.


Opalex ifb med hårfarve, lysning, reflekser koster en mer pris på 185,-